april 19, 2024
Brottas du mellan familj och egentid? Då är det dags för en nanny

Brottas du mellan familj och egentid? Då är det dags för en nanny

Föräldrar som lägger all tid och energi på sina barn, utan ta hand om sig själva mår sällan bra i längden. Kommer du ihåg senaste gången du hann ta en fika med vännerna? Eller fick en romantisk fredagskväll tillsammans med partnern? Med en nanny från Hey Kiddo får du avlastning i vardagen, samtidigt som ditt barn är i trygga händer.

 

Egentid utan dåligt samvete

I dag upplever många föräldrar en stor press på sig och kämpar med att få tiden att räcka till mellan karriär och familj. Dåligt samvete kan uppkomma av att jobbet tar för mycket tid och barnen får för lite uppmärksamhet. Eller att man sällan hinner träffa sina vänner och förlorar relationer. Oavsett hur du som förälder försöker få det att gå ihop, finns det bara ett visst antal timmar på dygnet. Med lite avlastning från en barnvakt kan du få vardagspusslet att gå ihop.

 

Därför kan en nanny underlätta vardagen

Med en nanny från Hey Kiddo kan du få flexibel barnpassning när det passar dig. Er nanny kan exempelvis hämtning och lämning från skola, läxhjälp eller förbereda mellanmål. Med en barnvakt några dagar i veckan minskar stressen och du får mer egentid. Ta dig tiden att träffa vännerna på en middag, träna eller läs en bok. Att frigöra tid till det som stärker dig och du tycker är roligt, gör dig inte till en sämre förälder. Vi hävdar motsatsen, välmående föräldrar leder till välmående barn.

 

Aktiv barnpassning – en rolig stund för barnen

Timmarna ditt barn spenderar med er nanny är roliga och händelserika. Aktiv barnpassning innebär att både den mentala och fysiska delen av kroppen utvecklas, exempelvis genom att leka i parken, lägga kluriga pussel eller att läxläsning. Det är roligt att ha en barnvakt från Hey Kiddo! Med regelbunden barnpassning får ditt barn en kompis och förebild att se upp till.

 

Säkerheten kommer alltid först

Med en nanny från Hey Kiddo behöver du aldrig oroa dig över ditt barns trygghet. Vi genomför alltid noggranna rekryteringsprocesser, bakgrundskontroller samt utbildar våra nannies i hjärt- och lungräddning.

 

 

Hey Kiddo: En del av något större

Hey Kiddo ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med My Academy och Studybuddy som erbjuder läxhjälpmattehjälp och studiehjälp. Numera även Hello Clean Städhjälp. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt från aktiv barnpassning, professionell hemstädning till utmärkta studieresultat.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.