maj 24, 2024
Att jobba hemifrån kräver mer energiförbrukning

Att jobba hemifrån kräver mer energiförbrukning

Samarbete med Götaenergi 

Att jobba hemifrån kräver mer energiförbrukning

Att fler börjar se över att byta elavtal i och med att vi spenderat mer tid hemma och sett att elmätaren tickar på mer än vanligt. Beroende på vilket elavtal man valt, så kan man ha olika förmåner. Bor man i hus förbrukar man mer el i snitt än om man bor i lägenhet.

Utövar man storkok och värmer sin mat i micro så förbrukar man mindre el än om man lagar mat 2 gånger om dagen och värmer maten i ugnen. Det finns ganska så många saker som påverkar vad vi förbrukar våra watts på.

Det kan vara värt att dra ner någon grad värmen och stänga av lampor i rum du inte vistas i eller åtminstone byta till lågenergilampor.

Den vanligaste anledningen till att vi byter elbolag är för att vi flyttar och det beror på att vi är för bekväma.

Men ska man se på det stora hela, så är det de fasta kostnaderna som på sikt blir stora kostnader och där är elkostnaderna viktiga att se över. Försök utgifterna på några års perspektiv för se vad du kan spara i att byta elbolag. Lägg gärna undan de sparade pengarna så att det blir mer visuellt för dig. 

Numera väljer vi gärna elbolag som ger det lilla extra, visst vi vill ha Billig el fast pris men vi flytthjälp elavtalet, kanske en välkomstgåva om vi signar avtal, nykundsgaranti och möjlighet att värva vänner då är det större chans vi tar steget.

Vi har märkt att företag som växer bäst är dom som är generösa som erbjuder värva en vän eller allmänt roliga. Word of mouth och rekommendation av en vän väger tungt många gånger. 

Men även att man vi kan få matnyttig tips företaget, som läsvärda nyhetsbrev och en bra företagsblogg. 

En kundresa beskriver den väg en kund tar från man vill köpa något fram till att köp, och att dom ska känna även fortsatt nöjda efter sitt köp. Om kunden är nöjd blir denne ambassadör för varumärket.

Fråga dig själv, va krävs av dig för att du ska följa ett företag på Instagram?

Personligen skulle jag säga att företaget bör kännas genuint och se till kundens bästa! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.