juni 14, 2024
Att få råd med drömresan i sommar

Att få råd med drömresan i sommar

Sommaren närmar sig med storsteg och har du inte hunnit planera hur du ska spendera den ännu så är det högt tid. För en sak är säker, sommaren kommer snabbare än du tror. Det finns en skara människor som hellre vill ta allt som det kommer, men genom att planera har du mer att se framemot skulle vi säga!

Hur gärna man än tror att det inte kostar mer att leva under sommaren så blir det alltid dyrare än trott. Tänk på alla ständiga frestelser som du kommer möts av, soligt väder med möjligheten till spontana glas Rosé i solen varje dag. Visst låter det härligt?

Faktum är att du kan spara in väldigt mycket pengar till semestern genom att planera och köpa din semesterresa redan nu, innan precis alla andra köper med sina skattepengar.

Du har kanske hört uttrycket “äsch vi väntar bokar resan till senare, det skiljer sig inte så mycket”. Det är helt fel, faktum är att det faktiskt kan löna sig köpa resan på kreditkort eller med lån, det erbjuds dessutom ofta krediter utan ränta så varför inte besök Sverigekredit direkt och se för dig själv? Sjävklart ska man inte uppmunta till överkonsumtion, men blir vinsten betydligt mer än insatsen så why not? Hos TUI till exempel får du 1000 kr extrarabatt om du bokning i april-juni..

En annan sak som är värt nämna som hör sommaren till är att hela Sverige stannar av och råkar du bli av med ditt bankomatkort, så kan du få leva med kontanter en betydligt längre period är normalt. Ska du ut och resa kan det vara värt att ha ett reservkort med sig, just in case.

Arbetar du med sociala medier, driver Instagram, Youtube, blogg etc, så kan resor med nya spännande miljöer även göra att du går plus med följare, likes och nya samarbeten. Kontrasten när vi är ledig och uppkopplad är mer diffus än någonsin, det är en spännande dit vi lever i.  Vad ska du göra i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.