maj 24, 2024
Att arbeta med Youtube kan vara en blomstrande affärside

Att arbeta med Youtube kan vara en blomstrande affärside

Samarbete med foretagslan.io

Många influencers idag går över allt mer till att arbeta med Youtube, då det ett mer levande format jämfört med blogg som är mer lätt att konsumera. Visste du att Youtube, som för övrigt är världens andra största sökmotor efter Google? Personligen så tycker jag Youtube är väldigt avkopplande!

Att investera i sin verksamhet

Många kreatörer väljer att investera en hel del pengar i produktion till sin Youtube-kanal. Kanske dom har låtit någon hjälpa dom med att göra intro-slinga, sedan har dom ofta en klippare som klipper filmerna åt dom och ibland en egen filmare. Beroende på ens förkunskaper så ser behoven olika ut.

Det går att börja sakna men säkert

Det går givetvis att börja att filma med mobilen, men ska sanningen fram blir det inte alla gånger så bra. Publiken har blivit mer kräsen och vill att den som filmar helst ska bära en mic och ha bra kvalitet på upplösningen. Idag filmar de flesta med Sony!

Enklare om man grund att stå på

Har man sedan innan en följarskara eller en unik affärside över vad man vill visa upp på Youtube skulle man kunna ta ett företagslån för att komma igång. Då kanske man har andra inkomster från sina sociala medier och arbete.

Allt behöver inte handla om att du vill köpa utrustning, du kanske vill gå en kurs i hur du klipper filmer och inreda en studio eller liknande. Allt ta lån om man har en plan hur man kommer få igen pengarna inom en realistisk tid kan vara mycket bra att ha, en så kallad affärsplan.

Det behöver inte vara du som är artisten…

Du kanske vill arbeta med Youtube för andra kreatörer. Du kanske är en fantastisk klippare och behöver utöka din verksamhet.

Allt fler inser fördelarna att arbeta online och hjälp människor med sådant dom är duktigt med. Det är det som är så spännande, du kan sälja tjänster i det mesta som du har talang i. Personligen skulle jag vilja lära mig mer om Youtube för det tycker jag är himla intressant faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.