maj 24, 2024
Att anlita städhjälp och frigöra tid kan vara rätt för dig

Att anlita städhjälp och frigöra tid kan vara rätt för dig

Att anlita städhjälp och frigöra tid kan vara rätt för dig

I samarbete med Städ & Servicealliansen

Att städa sitt egna hem kan vara en lugnande sysselsättning. Att få lägga saker till rätta och se hur fint det blir det är en underbar känsla. Och visst om sanningen ska fram är så är det så kallade “ytstädet” ganska helt okay att göra.

Personligen så tycker jag att det är roligt att köpa hem korgar och sortera mina saker som Marie Kondo som lär ut med sin Komari Metod. Som innebära hur vi bäst organisera ett hem. Detta är något jag aldrig kommer att sluta med, det är alldeles för rogivande och plus jag vet var var sak ligger.

Däremot grovstädet, där rör det sig om städning på en högnivå och det krävs att man utför det 1-2 gånger per år i sitt hem för eliminera damm och få det rent på riktigt.

På det så tillkommer veckostädet. Det krävs nästan att man städar ut sitt sitt hem mer noggrant en gång i veckan med att dammsuga, skura och städa toaletten. Åtminstone varannan för att bibehålla det man en grovstädat en gång i tiden.

Att unna sig att städhjälp kan vara något för dig och kan frigöra tid till saker du annars inte hinner med.

Få ett mer stressfritt liv

Det talas om att ta in städhjälp för hemstädning är en “lyx” , och visst det är det, men faktum är många faktiskt skulle få ett mer stressfritt liv genom att skapa sig städstruktur i sitt liv. Ett rent organiserat hem som doftar gott är underbart. Det öppnar upp för att vänner kan hälsa på mer spontant då det alltid ser okay ut där hemma.

Tjäna pengar medan ditt hem städas

Faktum är att om din timlön är högre än ta in städhjälp så kan du arbeta när någon städar och gör det bättre än dig själv, då det är professionell städning och så kan du fokusera på tjäna ännu mera pengar. Det går i hand i hand med, Rich poor day tänkesättet.

Barnfamiljer 9-5 jobb..

Personligen skulle jag säga att barnfamiljer drar störst nytta av att ta in städhjälp under småbarnåren. Det är svårt kunna lägga 100 % fokus på städningen när man har barn som kräver ens fokus. För det blir ju att man oftast så att man behöver städa på sin fritid när ens barn är hemma.

Frigöra 6 h månaden hur känns det?

Bor man i en två eller mer så kan man  utan problem frigöra minst 6 h i månaden på att inte städa själv. Äntligen kan man hinna med både frissan, naglarna 2 gr i månaden utan att tumma på livskvalitén med hemstädning. Eller vad man nu vill lägga sin tid på!

Vi flyttar minst en gång i våra liv

Att flytta till ett annat boende är otroligt jobbigt tror jag dom flesta tycker,  och det kan vara en av anledningarna att varför vi drar oss för att flytta, trots att vi kanske bor för litet eller tröttnat på vår boende. I Göteborg finns det just nu massor av spännande boende ute på Hemnet och vill du flytta kan du boka din flyttstädning Göteborg med ellerflyttstädning Karlstadvia Städaliansen som är verksamma över större delar av Sverige.

Erbjudande,  Städaliansen erbjuder på hemstädning: 

Få det rent och fint hemma, prova på hemstäd för 132kr 
timmen de första två tillfällena
Hur ofta städar du ditt hem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.