juli 19, 2024

Är du sugen på filler? Din filler kan vara stulen, kolla enkelt upp ursprunget

Marknaden för filler är omättlig och för dig som konsument är det svårt att veta att fillern som just du ska bli injicerad är äkta.

Vi litar alldeles för lätt på våra behandlare som injiceras oss med filler, tyvärr så sker det stora varumärken kopieras och förpackningarna är slående lika och både du och din behandlare kan bli lurade. Det kan också röras om stöldgods, var vaksam om priserna är för bra för att vara sant.

Stora partier stulna Stylage filler är i omlopp just nu efter inbrott på lager

Nyligen har företaget New medical Era som är distributör av Stylage blivit bestulna på filler för över 1,5 miljoner i inköpspris. Läs artikeln här: Martina är drabbad av nya trenden polisen är handfallen.

Det medför att det finns filler som är stulna ute på marknaden. Tack vare noggrann dokumentation av alla serienummer kan man via appen My Vivacy International  enkelt kan kontrollera om ursprunget på alla produkter från Stylage

Där kan du få fram om din filler är markerad som stöldgods och på den vägen hjälpa polisen att ta fast tjuvarna och hjälpa till att säkra upp marknaden.

 

Stulna filler bidrar till att filler kan hamna i orätta händer hos behandlare som inte är utbildade och det är en fara för dig som patient.

Vill du patient vara säker så vänd dig till seriösa behandlare som är läkare, sjuksyster och tandläkare och fråga alltid vad dom köper sin filler ifrån och kontrollera i appen. Stylage i Sverige köps ifrån Medicera.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.