maj 24, 2024
Är du en person som attraheras av uniformer?

Är du en person som attraheras av uniformer?

Visste du om att kvinnor som är högutbildade inte attraheras av uniformer lika mycket som kvinnor som har något lägre utbildning?

Detta för att kvinnor som inte är akademiker har haft mer tid att lägga ner tid på att fantisera är kvinnor som inte har haft tid att fantisera. Tänk dig själv om du måste lägga ner 8 timmar av din tid till att plugga. Skulle du då ha tid att fantisera? Nej jag trodde väl inte det. Om du dessutom inte är akademiker utan är mer street smart och har tid att använda ditt intellekt till något annat än studier så kommer du ha mer tid till att fantisera.

Därmmot så har detta inte spelat någon roll när det gäller män. Både välutbildade män och män som inte har lika hög utbildning har lika mycket fantasi.

Är du sorten som gillar uniformer och har ett jobb som kräver arbetskläder så kan du kolla in Vertygshandlarn som har massor av olika kläder du kan välja bland. Du har både uniformer/arbetskläder för dam och både för män. Även om du inte ska använda kläderna i ditt yrke så kanske du har en hobby som kräver bra klädsel. För du vet väl vad man säger att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder.

Ska du ut i skogen och grilla korv mitt i vintern så kan dessa kläder passa utmärkt. De är slitstarka och vindtäta så du kommer känna dig rörlig och varm. Finns inget värre när man har friluftsliv och kläderna gör att man känner sig orörlig. Man ska känna sig rörlig med kläderna så kan man dessutom motionera med dem. Färgerna gör också att man inte tappar bort varandra om man skulle du bli sugen på att vilja köra en orientering i skogen. Då kan du med  dessa fantastiska arbetskläderna både synas och inte frysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.