juni 15, 2024
Allt fler väljer göra hemmabehandlingar hemma såsom blekatänderna

Allt fler väljer göra hemmabehandlingar hemma såsom blekatänderna

I dessa tider så väljer många att göra sina skönhetsbehandlingar själv hemifrån, det är allt från att klippa håret, bleka tänderna, göra egna naglar med mycket mera. Sällan så vi har varit så kreativa och händiga som vi är i dessa Covid-tider. Trots att vi inte träffar människor i samma utsträckning, så träffar vi ofta människor online på Skype-mötet och face-time osv. Det är tur att vi får se ett glatt leende emellanåt även om det är online!

Behovet att ta hand om sig själv och få känna sig fin för sin egna skull är viktigt och allt större fokus fästs idag på hur vi ser ut och detta gäller i synnerhet våra tänder. Tänder ska enligt den rådande normen vara vita och sitta på en perfekt tandrad, men det är något som tyvärr bara ett fåtal av oss har naturligt. Alla har vi olika förutsättningar och då det gäller våra tänderna och färgen på dessa. Men som tur var kan vi förbättra hur våra tänderna ser ut. 

DIY tandblekning

Det finns många behandlingar som är DIY och som kan ge någorlunda resultat, du kanske har hört om att borsta tänderna med bikarbonat för att få vitare tänder? Det är en metod som kan ge en liten effekt, men som sitter på ytan men vem vet vilka konsekvenser som egentligen kan komma av detta på längre sikt.

Allt fler väljer bleka tänderna hemifrån

Vår genetik spelar stor roll, vad vi äter och dricker likaså och hur vi sköter våra tänder har även det betydelse. Men även om man sköter sina tänder korrekt så kan det ändå vara svårt att få det där bländvita leendet som många drömmer om.

Innan vi fortsätter här så ska vi tillägga några saker gällande vita tänder. Nummer ett) vita tänder innebär inte per definition friska tänder. Det vill säga; ett vitt leende behöver  inte innebära att tänderna i fråga är välmående – något som är lätt att tro. Nummer två) de vita tänder du ser i reklamen är förmodligen photoshoppade och i det närmaste omöjliga att få. En populär metod för att få vita tänder är att bleka tänder hemifrån. Det är enkelt och snabbt och du får allt du behöver levererat direkt till din brevlåda.

Då spar du tiden att behöva gå till en tandklinik och det är betydligt billigare att använda sig av ett tandblekningskit för hemmabruk, men viktigt att du varit hos tandläkaren det senaste året så att du har friska tänder innan du påbörjar din behandling!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.