april 15, 2024
6 fördelar med att handla snus online

6 fördelar med att handla snus online

Samarbete med minprilla.se

Att handla snus online har en hel del fördelar och i denna bloggpost tänkte vi berätta om dom. Allt fler väljer att sluta röka och övergå till snus som är ett hälsovänligt alternativ till tobak. Utbudet på snus är brett med vanligt portionssnus, lössnus, tobaksfitt snus och nikotinfritt snus. Smaksatta snusprodukter som Lyft och Zyn har skjutit i höjden i popularitet. Visste du förresten att Sverige har minst antalet rökare och rökrelaterade dödsfall i världen enligt World Health Organisation? 

 

Varför köper folk snus på nätet?

Människor köper snus på nätet för att det är bekvämare än att gå till en fysisk butik för att köpa det och för att de kanske inte kan hitta det sorten dom söker i sitt närområde. Priserna att handla snus på nätet är oftast betydligt billigare än i butik. De flesta snusare föredrar att handla snus på stock och butik kostar allt mellan 570 kr/stock på 7-eleven till 420 kr/stock på Lidl. Hade man istället köpt denna stock på nätet så är det inte ovanligt att det är halva priset.

Det finns en hel del snusbutiker som säljer snus på nätet och aktören minprilla.se Sticker ut med sitt breda sortiment och prisgaranti på billigt snus. Hemsidan säljer endast snus till människor över 18 år och det verifieras med Bankid vilket är riktigt bra och seriöst. Viktig att tänka på att snus är en färskvara och bör för bästa hållbarhet förvaras i kylskåp (4-8 grader C). Vid rätt förvaring är hållbarheten för lössnus 14 veckor, för portionssnus 20 veckor.

Det finns många anledningar till varför människor köper snus på nätet, men det kan begränsas till 6 huvudfaktorer:

1) Bekvämlighet – Människor kan köpa snus online när de vill och de behöver inte gå någonstans för att göra det. De behöver bara hitta en hemsida som säljer produkten och beställa hem! 

2) Urval – Det finns så många märken av snus tillgängliga på internet. Vissa märken är bara tillgängliga i vissa länder eller regioner, men om du köper dem online har du tillgång till dom alla!

3) Pris – Att köpa snus på nätet kommer att spara pengar eftersom du inte behöver betala för personal och hyra på lokal. Det kommer även vara tillfälliga kampanjer emellanåt som du får i nyhetsbrev.

4) Andra köper snus på nätet för att de vill ha integritet och inte vill att någon annan ska veta vad de köper. 

5) Du är mer garanterad att snuset är färskt.

6) Du gör inga impulsköp som godis, kaffe och annat som finns i en kiosk, mataffär som ofta slinker med när du handlar snus IRL:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.