april 15, 2024
Tio skönhetshacks

Tio skönhetshacks

Här kommer 10 utvalda skönhetshacks som du säkert kommer kunna ha användning av.

Skönhetshack

1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

2. Rätt foundation…
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

3. …och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte på handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som kris i nöd concealer!

5. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar först med en ögonskuggsprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

7. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

8. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

9. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

10. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

 

Skönhetshacks förenklar ditt liv så fort du vet om dom!

Är det så att du skulle vilja testa på att göra en skönhetsbehandling men vet inte vilken behandling som passar dig kan du enkelt hitta din skönhetssalong i Sverige via sajten: beutly.com  och även en hel del bra läsvärt hos nadjas.se som är en tjejblogg som handlar om allt mellan himmel och jord.

Vi kan hitta information om allt vi söker online via bloggar och vi kan numera boka tjänster online och ha våra skönhetskonsultation då dom sker online, helt kostnadsfritt! Träffa din blivande hudterapeuter , frisör, läkare osv online är det nya.

Det passar in i vårt On demand samhälle där vi vill göra saker på våra villkor. Vi vill ha flexibla liv med har vi en kort tid över kan vi nu maximera tiden.

Hur smart?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.