januari 17, 2021
Utforska Skandinavien med reseguider

Utforska Skandinavien med reseguider

Vi Svenskar har mycket semester Scandinavia och vi uppskattar att resa. Många gånger reser vi på längre resor och vi har bokat dom i god tid…

Men hur mycket tid lägger du egentligen på planeringen av dina kommande dagar på semestern? Att planera vad man vill hitta på resan är ofta något som lämnas mot slumpen. Planering tar sin tid, men det är verkligen värt den tiden. 

Men faktum är att planerandet är för många en stor del i själv resan. Tänk efter, hur roligt är det egentligen när du är i Köpenhamn och vill gå på en typsik Dansk restaurang och väl på plats så frågar på Hotellet vart du ska gå? Med allra största sannolikhet kommer du bli rekommenderad ett resturang där hotellet får provision ifrån och det behöver inte vara så bra. Nedköp för dig.

Tänk om du då istället hade lagt lite tid innan din resa och med hjälp av en reseguide och lärt dig om landet och sevärdheterna, restaurangerna. Många saker du kommer vilja göra kräver biljetter och hur trevligt är det inte om nästan allt redan är köpt klart innan avfärd? Då får du verkligen en semester på semestern när allt är förberett. Är du påläst kommer du veta priserna i landet så att du inte blir lurad på en super dyr taxi resa från flygplatsen som så många andra turister före dig. 

Reseguide för Scandinavia 

På sajten visitingscandinavia.com finner du många bra resetips när du ska besöka Scandinavia, dvs: Sverige, Danmark, Norge. Det är en väldigt användbar guide för dessa länder. Det är väldigt populärt att resa till våra grannländer och turism är ganska utbrett. Personligen skulle jag gärna åka till Danmark och utforska Köpenhamn. Hur gott är det inte med en Pölse korv?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *