Flytta din blogg till Delacay - Starta blogg & börja blogga på Sveriges nya bloggportal

Flytta din blogg till Delacay

Flytta din blogg till Delacay

Vill du flytta din blogg till vår portal är det inga problem. Börja med att registrera dig hos oss helt kostnadsfritt. Är det första gången du startar en blogg så kan du komma igång via oss, vi hjälper dig på vägen och inom kort kommer video-instruktioner hur man gör. Det ska vara lätt att skapa en blogg via oss! Varmt välkommen!  Läs mer om “Steg för steg börja blogga hos Delacáy

Har du en blogg sedan tidigare och vill flytta med den till oss så är det absolut inga problem, du behöver precis som ovan först registrera dig på portalen för att få tillgång till en ny databas. Din blogg du har sedan innan behöver du därefter packa ner inför flytten till oss i en “exportfil” som du sedan laddar upp hos oss. Är det krångligt, vi kan göra detta åt dig helt kostnadsfritt.

Du kan importera bloggar från dom flesta kända bloggplattformar som: blogg.se, devote, finest.se, forme.se, myshowroom.se, spotlife.se, vimedbarn.se, webbly.com, wordpress mer flera. Vi vet att design är väldigt viktigt för bloggare och det finns egentligen inga begränsningar på den fronten hos oss, men vi vill du ha en mer avancerad design än dom layouterna som vi erbjuder så ordnar vi det mot förfrågan.

Vill du komma kontakt med oss maila så når du oss lättast via mail: info@delacay.com eller skriv på vår chatt i högra hörnet längst ner eller via telefon +4618-4784800.