Vad är det som skiljer dom som tjänar pengar på sin blogg och som inte gör det? Jo det är viljan och uppoffringen som krävs för skapa en blogg som du faktiskt tjänar pengar på. Att tjäna pengar på sin blogg kommer inte över en natt, fär då hade alla sysslat med det. För tjäna pengar dag 1 då behöver du nästan vara nästan kändis eller ha en existerande följarskara från Instagram mm.

Börja tjäna pengar på att blogga

Visst är det roligt att ändå tjäna pengar på att blogga? Om svaret är ja, fortsätt att läsa!

Det är ganska så lätt att tjäna pengar på din blogg om du gör lite förarbete. Ett förarbete som på sikt kan generera pengar även när du sover. Föreställ dig att du tjänar pengar medan du sover, kan det bli mindre jobbigt?

Men för att kunna skapa dig en passiv inkomst så är det Affiliatemarknadsföring det rätta för dig. För att komma igång behöver du snabbt och enkelt ansluta din blogg till ett nätverk för att hämta “trackinglänkar” som genererar pengar till dig.

Affiliatemarknadsföring är en typ av marknadsföring där man får betalt för att referera kunder till vissa butiker.

Att kunna leva på sin blogg

Det är mångas drömmar, tänk att varje dag vakna upp och veta att det man fotar, gör kommer finnas i en blogg som content som du sedan tjänar pengar på. Hela livet kan om du vill gå ut på att ständigt förnya ditt innehåll i bloggen. Du lever livet och det ger dig pengar!

När vi talat med bloggare är det få som faktiskt drar in dom fantastiska summorna där ett inlägg kan ge så mycket pengar att det som arbeta en hel vecka!

Här är bra tips för att tjäna pengar på att blogga

Dom vanligaste orsakerna till att bloggare som inte tjänar några pengar är för 1 dom vill inte tjäna pengar på sin blogg, 2 dom vet inte hur man gör och 3, dom har inte tålamodet att ta tag i att lära sig hur man gör och tänka långsiktigt. Ett dedikerat bloggande på rätt sätt kommer ge dig pengar!

Vi kommer utveckla detta inlägg betydligt mycket mer, men det ni kan göra är att bli medlem hos och och starta blogg eller flytta över din gamla blogg. För du kommer få mail från oss med bra tips hur du får din blogg att växa.

Här är några nätverk som inte kräver någon form av kodning:

adliks

Detta är en av dom största i Sverige, lätt att bli medlem. Lägg först in din blogg, ansök sedan till dom olika annonsörerna och när du är godkänd är det bara att köra igång 🙂

Så här får man betalt med Affiliates

Först väljer du vilken modell du vill arbeta med:“klick” (betalt med klick), “visning” (betalt per visning, dvs med en banner & en banner är en färdig bild annons du laddar ner färdig html-kod till) eller “leads” (dvs försäljning med en viss procent på utförda försäljningar).

  • Få ca 5-15% av kommande försäljning
  • Få betalt per visning/klick upp till en krona
  • Följ alla klick,visningar & försäljningar inne på nätverkets panel
  • Tryck “betala ut” eller ha stående utbetalningar till ditt konto
  • Bäst av allt, alla länkar har Cookietid, ca 14-45 dagar. Så köper din läsare inom den tidsramen & med din läk så får du betalt!
  • Dina gamla inlägg kan generera pengar i flera år!

När du jobbar med länkar du får betalt för, glöm inte märka ut innan med det är “adlinks” så att du upplyser dina läsare att du får betalt”. 

För att kunna få mycket trafik till sin blogg för tjäna pengar så behöver du en blogg som är optimerad för Google. Det är därför mycket viktigt att du bloggar i WordPress för att skapa dig dom bästa förutsättningarna och vi på Delacay erbjuder WordPress och har SEO YOAST verktyg som hjälper dig att Sökmotoroptimera din blogg.

Starta din blogg på Delacay