Smarting Lanseringsevent & Delacáy bloggportal var där

I torsdags var det Lanseringsevent för Smarting och vi på Delácay var där och marknadsförde vå bloggportal och minglade runt.

“Smarting erbjuder medlemskap där våra medlemmar matchas med Smartingar, influencers och andra för smartare vägar framåt.

Smartings grundare och stora delar av nätverket drivs av att presentera personer och företag för varandra, att hitta gemensamma beröringspunkter för lyckade relationer och möjliga affärssamarbeten.” Tack Maria Forsén till vänster på ovan bild, härligt initiativ!

Bilder lånade från Cawa media

Delacáy bidrog med att fylla dom 100 goodiebags åt gästerna med samarbetspartners vi arbetar med. Eventet var mycket lyckat var gästerna eniga om!

Här ser ni några av sponsorerna: Beautystick, Make up store, Mitas matKreativt systerskap en bok av Yvonne Frank Månsson, 1000kr presentkort på skönhetsbehandling hos Skinplan på Östermalm, Tidningen LIFSTYLE Watches & Jewelry

Vi vill ägna ett stort tack till JUSTNU tryckeri Östermalms lokala tryckeri

JUSTNU tryckte verkligen våra flyer på samma dag, då vi på Delacáy mailade in på morgonen och att vi senare kunde hämta upp dom färdigtryckta flyers efter lunch. JUSTNU är Sveriges ledande tryckeri runt om i Sverige och dom söker tryckerier runt om i Sverige att köpa upp. Företaget erbjuder Grafisk formgivning för dig som tycker det är lättare att någon annan fixar layouten på dina tryck!

 

Kommentera