Så tjänar du mer pengar på din blogg

Visst är det roligt att blogga? Och visst vore det ännu mer roligt om du kunde få inkomst för den tiden du lägger ner på din blogg? Om svaret är ja, fortsätt att läsa!

Det är ganska så lätt att tjäna pengar på din blogg om du gör lite förarbete, ett arbete som på sikt kan generera pengar även när du sover. Föreställ dig att du tjänar pengar medan du sover, kan det bli mindre jobbigt? Men för att kunna skapa dig en passiv inkomst så är det Affiliatemarknadsföring det rätta för dig. För att komma igång behöver du snabbt och enkelt ansluta din blogg till ett nätverk för att hämta “trackinglänkar” som genererar pengar till dig.

Affiliatemarknadsföring är en typ av marknadsföring där man får betalt för att referera kunder till vissa butiker.

Här är några nätverk som inte kräver någon form av kodning:

adliks

Detta är en av dom största i Sverige, lätt att bli medlem. Lägg först in din blogg, ansök sedan till dom olika annonsörerna och när du är godkänd är det bara att köra igång 🙂

Så här får man betalt med Affiliates

Först väljer du vilken modell du vill arbeta med:“klick” (betalt med klick), “visning” (betalt per visning, dvs med en banner & en banner är en färdig bild annons du laddar ner färdig html-kod till) eller “leads” (dvs försäljning med en viss procent på utförda försäljningar).

  • Få ca 5-15% av kommande försäljning
  • Få betalt per visning/klick upp till en krona
  • Följ alla klick,visningar & försäljningar inne på nätverkets panel
  • Tryck “betala ut” eller ha stående utbetalningar till ditt konto
  • Bäst av allt, alla länkar har Cookietid, ca 14-45 dagar. Så köper din läsare inom den tidsramen & med din läk så får du betalt!
  • Dina gamla inlägg kan generera pengar i flera år!

När du jobbar med länkar du får betalt för, glöm inte märka ut innan med det är “adlinks” så att du upplyser dina läsare att du får betalt”

 

Kommentera