Mitas mat när du vill ha enkel, nyttig & färdiglagad mat

Överskriften i denna post kanske låter för bra för att vara sann, men det är fullt möjligt med Mitas Mat.

Mitas mat hjälper dig i steget när du vill äta smart. Dom hjälper dig att enkelt laga måltider som är hälsosamma, medvetna, klimatsmarta och trendiga! Mat utan onödiga tillsatser!

Färdiglagad mat som är nyttig

När vi har en stressig tillvaro brukar maten ofta vara den biten som blir lidande. Att stå vid köket och laga matlådor för hela veckan kännas ofta som ett för stort projekt.

Fast det egentligen är när vi är som mest stressade och upptagna vi behöver äta hälsosam mat som mest. Nu under sommaren är vi  dessutom på resande fot mer än vanligt och det blir säkert en del mat längs med vägarna. Ett tips är då att packa ner en kylväska och förvara Mitas mats färdiga små portionsrätter som du enkelt kan klippa upp och äta både varma som kalla när hungern infinner sig. 

Delacay bloggportal ska snart ha ett event för utvalda bloggare och då kommer vi bjuda våra gäster på Mitas mat.

Vi bjöd samma mat på  förra eventet och det var otroligt uppskattat. Våra gäster tog om av maten och blev både mätta och belåtna. Vi tycker det är enkelt att bjuda på “plockmat” där våra gäster kan välja fritt vad dom vill ha på sin tallrik. Bloggare idag går på en hel del event och just definitionen av plockmat kan vara svår veta. Ska man som gäst komma hungrig eller inte, är det mat jag äter, är det skärpmat eller nyttig mat?

Vet man som gäst vad som bjuds på i matväg kan man känna sig trygg och vi ser framemot och hoppas våra gäster ska uppskatta maten på kommande event här i Augusti. 

Följ Mitas mat på facebook

Kommentera