mars 7, 2021
Fina Te presenter till teälskaren

Fina Te presenter till teälskaren

-Samarbete med Londonteaexchange.se –

Fina te presenter till teälskaren

Känner du en teälskare? Då är det en te present en given present att ge. Att älska te finns på olika nivåer, du kan tycka te och så kan du älska te. 

När vi på Delacay har talat med personer som sagt dom älskar te innebär det att dom börjar dagen med en kopp te, för i här i Sverige börjar vi oftast dagen med en stark kopp kaffe. Men te innehåller också en hel del koffein, speciellt svart te.

Brittiska Tepresenter

En Te present kan var allt ifrån att du köper hem ett urval ekologiska teer och kanske paketerar med en mysig mugg, teboll eller liknande. Men även en vacker tebok från London Tea Exchange som säljer ekologiska premium teer från hela världen. Det är ett varumärke som kommer från UK, teets hemland skulle man kunna säga och det är härifrån ordet Afternoon Tea kommer ifrån.Vi i Sverige uppskattar gärna  teer som har en Brittiskt anknytning. 

Dessa fina teböcker är perfekt som present till någon man tycker om eller så kan man samla på själv. De kommer i 7 upplagor och är perfekt för den som tycker om te. Boken är vackert utformad i metall och vacker  innehåller 4 sorters ekologiskt lösviktste. Perfekt för den som vill göra det enkelt för dig och samtidigt vill få möjlighet att testa nya tesorter!

Visste du att många teälskare samlar på te? Det finns nämligen något som heter “Teaswap” som går ut på att man byter tepåsar med varandra. Det skickas te över hela världen som aldrig förr, tror du mig inte kolla in taggen på Instagram. Dom byter även lösviktste med varandra.

 

 

Många som är ute och reser sparar på vackra teburkar från alla världens hörn och faktum är att teer trivs bäst om dom får förvaras i en lufttät burk i skugga. En viktig del i att få en god kopp te är att brygga teet med rätt temperatur, grönt te är mer känsligt än tex svart te som du kan brygga i 100 grader. Grönt te vill gärna ha en temperatur på ca 85 grader, häll därför upp vattnet i koppen och låt det svalna i ett par minuter. Brygg helst din kopp te på färskt vatten och lyft av det direkt när det börja koka för att bibehålla mer syre i vattnet! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *