januari 17, 2021
Dekorationstips för barnrum

Dekorationstips för barnrum

Samarbete med solheminredning.se

Vi lägger gärna både tid och pengar på att inreda våra barns sovrum. Ett projekt som ibland kan kännas lite överväldigande då drömmen om det perfekta rummet innan barnets stora ankomst.Först behöver du bestämma vilken typ av stil du vill ha på ditt barnrum. Just nu är det trendigt att inreda mer klassiskt i mer dova färger.  

Vi vill ha en mysig läshörna, inbyggda hyllor, inbyggt skrivbord och skön fåtölj att sitta i. Rummet ska vara kreativt utan att kännas plottrigt. Barn rum är ofta små välj gärna mindre möbler som inte tar över rummet.

Något som är väldigt fint är att ha hyllor som går i samma ton som väggarna och ha en del träinslag i inredningen. Försök att hålla färgschemat balanserat. När bebis är liten kommer mycket inte behövas från första stund utan då är det mer praktiska saker som skötbord. Inred barnrummet på ett mysigt, men säkert sätt så att barnen kan leka och vara kreativa utan att riskera att falla, skada sig.

Inred väggarna med vacker inspirerande posters och Mrs Mighetto har verkligen dom helt perfekta tavlorna till barnrummet. Mrs Mighetto har sagolika prints och posters gjorda på original målningar i akvarell fullproppade med fantasi, historia, mystik och fina färger.

Mrs Mighetto är ett svenskt varumärke som grundades 2014 och är baserat i Stockholm. När du hänger konsten hängde i bra höjd så att barn kan se den då du som vuxen är mycket längre.

Försök att väva in färgerna från tavlorna och väl 3 grundfärger som du bygger som en röd tråd genom hela rummet. Du kan även inreda med en tavellist och lägga fina barnböcker på som både fungerar som prydnad och är lätta att använda. Glöm inte att få in minst 3 olika ljuskällor i rummet för att få en mer hemtrevlig känsla. 

Besök gärna Solheminredning som säljer inredning för barnrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *