mars 7, 2021
Chakra Balance Dans – med Christina Nilsson

Chakra Balance Dans – med Christina Nilsson

Katarina Mannheminer och Christina Nilsson med sin kurs om systerskap

Christina Nilsson är en uppskattad livsstilsinspiratör och har bland annat bakgrund i från att programledare på Tv4 Skåne. Nu är hon tillbaka i Stockholm lär oss dansa Chakra Balance Dance och vi på Delacácy magazine hade äran att delta i en heldags kurs i Systerskap med henne och Katarina Mannheimer, som bland annat skrivit boken: Konsten att utveckla sitt medvetande. Mot slutet av dagen fick vi dansa en Chakra Balance Dance session och det var mycket spännande upplevelse som vi rekommenderar alla att testa en gång.

“Jag är kursledare/livsstilsinspiratör inom wellbeing, personlig utveckling och har utvecklat Chakra Balance Dance. Inspirerar till ett hälsosamt, harmoniskt och berikande liv med frigörande dans till unik musik.” – Christina

Christinas hjärtämnen är hälsa, kost, kroppsspråk, kommunikation samt balansera det inre och yttre livsstil. Ett citat hon gärna använder sig av “Learning by doing” och “Shine On & Be Younique” är ledorden.

Chakra Balance Dance är en dans som Christina utvecklat baserad på ayurvedisk kunskap tillsammans med rytmer, dans och meditation. I dansen så får man som mån en upplevelse både för koppen och själen. Vi fick ta del av kraftfull livsbudskap. Det behövs inga förkunskaper och dansen kan utövas av alla oavsett kön eller ålder.

Följ Christina Nilsson Facebook sida 

Christina Nilssons grupp på Facebook Harmonina 

Christinas hemsida

Tack för vi fick vara med på denna inspirerande dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *