Boktips för själen

Vi på Delacaý vill tipsa om ett par böcker som berör. Vi kallar det böcker frör själen som är skriva av bland annat: Nanna Aida Svendsen, Annette Larsson, Björn Roselund och är utgivna av Siljans måsars bokförlag.

Här finner du böcker som ger läsaren upplevelser av andlig tröst, hopp och glädje. Vi vet att kraften finns inom oss, att vi är våra egna skapare och att livsglädjen är något man tar beslut om att välja inom sig.

Hjärtats tidevarv är en bok som man tar till när livet snurrar alltför fort eller när man bara behöver en stunds skön avkoppling. Boken är fylld av djupaste livsvisdom samman­vävd med underskön natur­lyrik, inspirerad av Stockholms skärgård. Det finns en text att läsa för varje vecka under hela året….

Köp den här

Vi har många svar inom oss och vi är aldrig ensamma. Det kan sammanfatta budskapen i berättelsen ”Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?” av författaren Anette Larsson. En andligt hissnande roman där de inre världarna visar oss vägen!

Köp den här

Går elakhet i arv? Är förlåtelse alltid möjligt? Varför lämnar inte en moder ett brutalt äktenskap? 

Följ med på en resa fylld av dårskap och en oerhörd överlevnadsförmåga. Om mod att lyssna till nya sanningar. En berättelse som tar med dig på en färd genom familjehistoria, identitet, klass, tro, magi och kärlek. Om den intuitiva rösten och om glädjen av att finna sin egen livsberättelse, sitt eget slut och en början på nya historier.

Köp den här

Rosa stenen är en novellsamling bestående av tjugo målande berättelser om människor och deras känslor och tankar, hopp och rädslor, om livet, döden, livet efter döden, mänsklig kärlek och andlig kärlek. Personliga porträtt, märkliga möten och människoöden från olika tider och miljöer i världen blandas med tänkvärdheter och livsvisdomsord, från det lilla, intima och koncentrerade formatet till det mera omfattande och storskaliga.

Köp den här

Siljans måsars förlagshus förverkligar Dina författardrömmar, du kan maila ditt manus och så får du veta om det lämpar sig att ges ut. Deras vision är att få fram nya författare som vill förverkliga drömmen om att ge ut en egen bok.

Kommentera