Boken Kreativt systerskap -systerliga egenskaper & initiativ som kan förbättra vår värld.

Yvonne Frank Månsson har skrivit en bok som handlar om systerliga egenskaper och initiativ som kan förbättra vår värld. För något behöver göras.

Temperaturen stiger. Våld och förtryck mot kvinnor och män fortgår, barn och vuxna mobbas och hotas, vi blir kroppsligt och mentalt bara sjukare – och vår vackra planet misshandlas. Vill vi verkligen överlämna denna situation till framtida generationer? Det fungerar inte längre att bara se på, vi behöver agera tillsammans för att få igång en förbättring av våra liv. Kan ett förstärkt systerskap världen över förändra den negativa spiralen och vända trenden till mer medmänsklighet, vänlighet och omtanke, om varandra och om vår jord? Skulle du vara beredd att stå över stolthet, fientlighet, missunnsamhet och avundsjuka och istället respektera allas olikheter och förstå att hjärtats intelligens har mer kraft att förbättra situationer världen över än att lösa konflikter med maktmissbruk, krig och våld?

Den här boken vill inspirera våra systerliga hjärtan att medvetet gå samman, bli starkare och mer kärleksfulla mot varandra och vår omvärld, och lära vidare att kärleken till livet och varandra är en angenämare lösning än hatet. I boken presenteras systrar i olika åldrar och deras kreativa sysslor och idéer för att få dig att engagera dig i ditt eget systerskap och på så sätt börja förbättra vår gemensamma livssituation. Världen behöver inte fler som tror att de är något, världen behöver fler som gör något gott. Jorden och vår framtid behöver oss och vår gränsöverskridande kärlek, systrar och bröder!

VAD VÄNTAR VI PÅ?

Röster om boken:

“Din bok Kreativt systerskap är så vackert skapad och din visdom är magisk. Rekommenderas varmt.”
Gun

“I mitt kommande företagsprojekt som jag arbetar på, har jag varit inne på att endast vända mig till kvinnliga invandrare. Nu i och med läsandet av din bok har jag blivit mer övertygad om detta. Jag har även i flera år kämpat med mitt eget koncept, Women in Sales Concept, om hur man skulle attrahera och stötta fler kvinnor att söka tjänster som kvinnliga lastbilssäljare, som även är en väg in att få andra positioner inom företaget. Detta för att öka andelen kvinnor inom branschen, vilket jag kämpar för inom mitt arbete.”
Audy

“Vilken viktig bok: inspirerande, upplyftande, engagerande, hoppfull och den berör.”
Jannecke

“Vilken fin och viktigt bok du skrivit. Den är både upplyftande och utvecklande – och uppmuntrande!”
Kristina

Här kan  du köpa hem ditt egna exemplar av boken Kreativt systerskap 

Kommentera