mars 7, 2021
Bloggaren Malin Tiljas välgörenhetsprojekt med Rosenserien Katriina Mäkinen

Bloggaren Malin Tiljas välgörenhetsprojekt med Rosenserien

Malin Tilja är en bloggare som har arbetar aktivt med välgörenhet för ett ämne som ligger henne lite extra nära hjärtat. Hon föddes nämligen med läppspalt, något som vi i Sverige med frivård får hjälp med. Men tyvärr har inte alla barn i alla länder dessa möjligheter.

Sedan en längre tid tillbaka har Malin hjälpt till att samla in pengar till Operation smile, som är en global organisation som samlar in pengar för att operera barn /vuxna med läpp-, käk- eller gomspalt. En operation tar oftast mindre än en timme och kan kosta så lite som 2 400 kronor. Nyligen gjorde Malin en insättning på hela 8280:- och det kan bli ännu mer, då hon nu tillsammans med Rosenserien skapat ett paket där en del av intäkterna går till insamlingen.

Bild: Katriin Mäkinen

Kitten kostar 499 kronor/ 124 kronor från varje kit går till operation smile. Just köper du här!

  • Tillvänster är Dam kittet :
    Shampo som doftar ljuvligt av rosor, innehållande vårdande och stärkandeargan oil. Milt och krämigt schampo som ger håret glans och elasticitet. Passar alla hårtyper. Bra vid torr och känslig hårbotten och för kluvna toppar.

    Deodorant roll on ,en mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt aloe vera gelé som gör den mycket dryg och skonsam för din hud. 100 % naturlig och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Fri från aluminiumklorid, alkohol, parabener och triklosan. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Vinnare i Årets Kroppsvårdsprodukt i Swedish Health Awards 2017.  Självklart ingår även ett smile armband i dam storlek.

  • Till höger är herr kittet Shampoo for hair and body, for men
    Mild duschkräm/schampo för kropp och hår. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud. Arganoljan är rik på bland annat omega fettsyror, E- vitamin och pro A-vitamin. Passar alla hår och hudtyper. Bra vid torr och känslig hud och hårbotten.

    Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt och ekologisk aloe vera gelé som gör den mycket dryg. Innehåller naturliga salter som förhindrar uppkomst av dålig lukt. Fri från aluminiumklorid, alkohol, parabener och triklosan. Passar alla hudtyper, även känslig hud.

 

Ska ni som oss på Delacáy till Stockholm beauty week den 15-17 maj?  Då kan ni lyssna på när Malin föreläser om sitt välgörenhetsprojekt tillsammans med Rosenserien på tisdagen 15/5 kl 14.30. Du kan du även köpa produkterna med fina SMILE armbandet på mässan då Rosenserien ställer ut där.

Vi tycker Malin har så fint projekt och blev ni sugna att läsa hennes blogg gör ni det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *