Här listar vi Författarbloggar som bloggar hos oss på Delacay bloggportal  för att ge extra spotlight så att våra författar bloggare ska få nya läsare. Vi tycker det är spännande att du kan följa livet bakom böckerna och om  hur är det att vara en författare.

 Författarbloggar

Vi har en hel del bloggare som driver just författarbloggar och det är verkligen inspirerande bloggar. Tänk att en författare ägnar så många timmar åt att författa spännande historier, romaner, självbiografi med mera som vi andra kan njuta av med en kopp te.

Visste du att ordet Självbiografi eller memoarer är en biografi där författaren redogör för sitt eget liv. Ordet biografi kommer från de grekiska orden bios och grafe, som betyder liv.

Svenska författare som bloggar

Sverige är ett land där det produceras en hel del böcker och det finns författare som ger ut många böcker. Vissa ger ut sina böcker med ett bokförlag och betalar det själv bokutgivning. Idag kan vem som helst bli en författare, har du levt ett rikt liv eller har en spännande karriär och vill dela med dig av kunskap eller har en unik hobby. Ja det kan räcka till en bok.  Det är även många kändisar som låter andra författare skriva deras biografer tex som Zlatan. Nu ska vi hålla oss korta, nedan finner ni bra författarbloggar som bloggar hos oss och vi hoppas att det blir fler. Bloggar du och är författare och vill synas här med, så maila oss gärna på info@delacay.com så ska vi se vad vi kan göra för dig och din författarblogg karriär.