April månads mest lästa inlägg

Vår bloggare Emma Thorsell skrev i April ett blogginlägg som fick väldigt mycket uppmärksamhet i Sociala medier. Hennes blogginlägg lästes över 17 000+ gånger på endast ett dygn och handlade om när hon blev överfallen mitt på dagen i en hundpark med sin hund Molly! Läs hela inlägget här.

Idag mitt på dagen när jag var ute med min hund blev jag överfallen och gubben tog strypgrepp på mig. Men jag ska ta det från början.

Jag är på väg ner med min hund i Vasaparken. Varpå det kommer en lös hund framspringandes och attackerar min hund. Jag fick slita upp min hund i kopplet för att hon inte skulle bli skadad, eller just då visste jag inte om hon var skadad eller inte.

Nu var ämnet om att bli överfallen inte det roligaste som kan hända en bloggare, men som tur var så fick Emma mycket stöd från sina följare och förhoppningsvis kommer det något gott ut detta!

Vill du få mycket visningar på dina blogginlägg? så läs följande tips:

  • Dela dina blogginlägg i olika blogg-grupper på Facebook, sök på blogg så dyker flertal upp
  • Lista din blogg på bloggportalen
  • Gästblogga hos anda bloggare
  • Länka dina bloggande vänner när ni umgås så länkar dom säkert dig med!
  • Kommentera på bloggar 
  • Berätta om din blogg på dina Sociala medier, gärna med teasers, “läs mer på bloggen”
  • Skriv spännande överskrifter! 

Det finns många knep att tillgå men dessa är några klassiker!

2 comments / Add your comment below

  1. Ja det var en läskig dag och jag vet i dagsläget att polisen varit hos mannen som gjorde detta. För tack vare sociala medier fick jag både namn och adress på honom att ge till polisen.

    1. Det kan vi bara föreställa oss, vilken tur att Sociala medier finns ibland och tack för att du delar med av uppdatering! Ha en fin fortsatt vecka 🙂

Kommentera